Nerozumíte svému každoročnímu vyúčtování spotřeby tepla ve Vašem bytě? Chtěli byste si ověřit správnost vyúčtování, mít možnost své vyúčtování a svoji spotřebu kdykoli pod kontrolou? Měsíční přehledy spotřeby tepla i vody? Spravedlivější vyúčtování?

 

Jsme firmou, která se zabývá měřením a rozúčtováním tepla i vody na českém trhu již od roku 1992. V současné době nabízíme nejmodernější online systém pro měření tepla a vody GRAD4000 za velice příznivou cenu s nejlevnějšími službami na trhu.

 

Nechte si zpracovat nabídku zdarma a využijte 15-ti % slevy, kterou aktuálně nabízíme.

 

 

Jsme firmou, která se progresivním způsobem úspěšně snaží na českém trhu prosazovat metodu denostupňového rozúčtování nákladů na teplo. Na trhu působíme od r. 1992 a máme za sebou tisíce úspěšných instalací.

Denostupňová metoda

Měřením se nepokoušíme zjistit transport energie, nýbrž tepelný komfort. Ten se použije jako základ pro rozdělení nákladů. Každý uživatel bytu pak zaplatí za tepelnou pohodu, kterou užívá.

Spravedlivý přístup

Díky transparentnímu rozúčtování má každý klient své náklady pod kontrolou. Díky tomu může celková úspora na vytápění činit až 30%, Insalace našich systémů vyhovují i těm nejpřísnějším požadavkům zákazníků.

Chytrý servis

Poradíme Vám tu nejvhodnější variantu rozúčtování nákladů na základě Vašich potřeb. Flexibilně přizpůsobíme naše služby i metody rozúčtování dle Vašich přání.
 

Reality Rychtařík 
Prokopa Holého 145

470 01 Česká Lípa
Mobil: +420 733 169 895
IČ: 75986825
Email: rychtarik85@gmail.com
WWW.REALITYRYCHTARIK.CZ