Na prodej garáž Česká Lípa Wedrichova ulice Smetanovo Nábřeží

Lokalita: Wedrichova, Česká Lípa

Evidenční číslo:
270
Typ:
Ostatní
Druh:
prodej
Adresa:
Wedrichova, Česká Lípa
Cena:
435 000Kč
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou nabídku prodeje garáže situované v lukrativní lokalitě České Lípy, na ulici Wedrichova. Tato nemovitost se rozkládá na pozemku o velikosti 21 m a je postavena z kvalitních cihel, což zajišťuje její pevnost a dlouhodobou udržitelnost. Jedná se o zděnou garáž, která se pyšní netradičními rozměry šířka 3,4 m a délka 5,5 m, což přesahuje standardní rozměry a nabízí tak nadstandardní prostor pro pohodlné parkování vašeho vozidla, včetně bezpečného vystoupení bez rizika poškození dveří. (cca 90% garáží má rozměry - šířka 3 m a délka 6 m)

Garáž je vybavena dvoukřídlými vraty z silnostěnného plechu, které zaručují dlouhou životnost a odolnost proti vnějším vlivům. Rozměr otevřených vrat 2,4 m n a 2 m což umožňuje snadný přístup. Díky použití stejného materiálu na střeše garáže je zajištěna vysoká ochrana proti průniku dešťové vody.

Dalším významným prvkem této garáže je velké okno na zadní stěně, které zajišťuje dostatek denního světla a zároveň díky své poloze nabízí soukromí, jelikož je okno garáže orientováno na oplocený a soukromý pozemek. Možnost připojení k elektřině, kterou využívají již některé sousední garáže, přináší další komfort pro potenciálního majitele.

Lokalita v blízkosti centra města Česká Lípa a přístup po kvalitní asfaltové komunikaci, která je navíc dobře osvětlená veřejným osvětlením, činí tuto nabídku výjimečně atraktivní. Nabídka prodeje takové garáže je na tomto místě raritou.

Neváhejte a zajistěte si prohlídku této jedinečné garáže ještě dnes. Tato příležitost je ideální pro ty, kteří hledají kvalitní, bezpečné a dobře dostupné úložiště pro své vozidlo v srdci České Lípy.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Wedrichova, Česká Lípa

Počty místností, umístění

Typ objektu::
1. podlaží

Máte otázku?