Na prodej moderní rodinný dům 4+kk, který se nachází v klidné lokalitě Chotovice u Nového Boru.

Lokalita: Chotovice, Česká Lípa

Evidenční číslo:
256
Typ:
Domy
Druh:
prodej
Adresa:
Chotovice, Česká Lípa
Cena:
8 290 000Kč
Plocha pozemku:
1112 m2
Plocha užitná:
150 m2
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Nízkoenergetický
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Na prodej moderní rodinný dům 4+kk, který se nachází v klidné lokalitě Chotovice u Nového Boru. V rámci kupní ceny je zahrnuta možnost výběru motivu - dekoru a barev krytin podlah, dlažeb a obkladů v interiéru celého domu, což umožňuje budoucím majitelům přizpůsobit si vzhled domu podle svých představ.

Dům je dokončenou novostavbou, má celkovou zastavěnou plochu 132,3 m a stojí na pozemku o rozloze 1 112 m. Interiér domu je prostorný a efektivně rozdělený s velkou obývací místností a kuchyní o rozloze 39,4 m, která je středobodem domu. Vstupní chodba o rozloze 5,4 m ústí do další chodby o rozloze 9,16 m. Dům nabízí také tři samostatné pokoje - dva pokoje o rozloze 10,5 m a hlavní ložnici o rozloze 11,7 m. Další součástí je komora o velikosti 2,16 m, koupelna a WC o rozloze 10 m, samostatné WC o rozloze 2,2 m, technická místnost o rozloze 4,5 m a praktická spíž o rozloze 2,2 m.

Dalším významným prvkem tohoto rodinného domu je umístění terasy s krásným výhledem do krajiny. Terasa o rozloze 17,4 m je ideálním místem pro relaxaci nebo rodinné grilování. Kromě toho dům nabízí zpevněnou plochu o rozloze 53,5 m, která poskytuje dostatek prostoru pro parkování osobních aut.

Domácí teplo je zajištěno z akumulační nádrže pomocí 9 kW el. patrony nebo krbem s krbovou vložkou a výměníkem. Teplo a ohřev teplé užitkové vody je možné zajistit připojením fotovoltaických panelů, což je ekologické a úsporné řešení.

Tato novostavba rodinného domu je připravena k bezprostřednímu nastěhování. Přestože ještě zbývá vyřešit několik posledních detailů, jako je oplocení pozemku a začátek realizace Vaší představy o zahradě, můžete již začít s výběrem kuchyňské linky podle vlastního vkusu a rozhodnout se pro typ venkovní dlažby na parkovací ploše.

Obec Chotovice u Nového Boru je malá obec s počtem obyvatel okolo 176, která se nachází v Libereckém kraji. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1455. V minulosti zde byly bahenní lázně. Obec leží v malebném údolí poblíž Nového Boru, asi 4 km od města Česká Lípa.

Pokud hledáte poklidný a moderní domov pro sebe a svou rodinu, tento dům je pro vás ideální volbou. Neztrácejte čas a přijďte se na něj podívat ještě dnes. Těšíme se na vaši návštěvu!

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Nízkoenergetický
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Chotovice, Česká Lípa

Plochy

Plocha zastavená::
132m2
Plocha zahrady::
930m2
Plocha terasy::
18m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
5
Počet koupelen::
1
Počet parkovacích míst::
2
Počet nebytových prostor::
3
Počet pokojů::
4
Počet NP::
1
Typ objektu::
1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
B - velmi úsporná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost::
74kWh/m2

Máte otázku?