Na prodej pozemek Sloup v Čechách

Lokalita: Komenského, Sloup v Čechách, Česká Lípa

Evidenční číslo:
196
Typ:
Pozemky
Druh:
prodej
Adresa:
Komenského, Sloup v Čechách, Česká Lípa
Cena:
850 000Kč
Plocha pozemku:
671 m2

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji skvělou příležitost v podobě pozemku o rozloze 671 m2, situovaného v malebné obci Sloup v Čechách. Tento atraktivní pozemek nabízí ideální místo pro budoucí výstavbu - stavbu vašeho nového domova či rekreačního objektu.

Na pozemku je již zajištěna připojka elektřiny a dešťová kanalizace probíhá podél hranic pozemku. Ve vzdálenosti pouhých 50 metrů naleznete také možnost napojení na vodovod, plyn a kanalizaci. V sousedství se nachází čtyři bytové domy a dostatek prostoru pro parkování.

Obec Sloup nabízí kompletní občanskou vybavenost, kterou oceníte jako stálý či rekreační obyvatel. Můžete zde najít základní školu, mateřskou školu, obchod, poštu, restauraci i obecní úřad. Pro milovníky sportu a kultury jsou k dispozici koupaliště, lesní divadlo a skalní hrad. Obec rovněž disponuje domovem důchodců a pravidelným autobusovým spojením s Českou Lípou a Novým Borem.

Neztrácejte čas a zajistěte si prohlídku tohoto atraktivního pozemku, který může být brzy vaším novým domovem, investicí, zázemím či rekreačním rájem. Pro více informací a domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Základní info

Adresa:
Komenského, Sloup v Čechách, Česká Lípa

Máte otázku?